Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

    Hi everyone,

    After struggling with getting ERUs to plan on multiple ship units, I am now finding that the planning result is wrong

    I am facing 2 issues:

    1) I am not able to get OTM to respect ERU limits on the equipment group. Somehow, OTM is always planning max capacity based on volume when I actually want to limit the number of THUs on the equipment group

    2) When creating an order in DOMAIN_1 and planning it in DOMAIN_2 with planning parameter set in DOMAIN_2, ERU configuration is not being applied

    I have attached the problem statement as well as the log files.

    Appreciate if anyone out there with experience in ERU can help me identify if I have misconfigured anything.

    Thanks so much!

    PS: Thanks Krishna and Rob Haaster for your previous help in the ERUs!
    Attached Files

  • #2
    Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

    Hi Ian,

    Maybe enabling the following log id's gives you some more insight on what's going on. The generated csv's (stored on server somewhere) show the ERU's as well, although it doesn't give clues on how it comes to the full solution.

    •PackingSolver
    -->High level steps of the algorithm
    •PackingSolverData
    -->Dumps conoptdata*.csv files, which can be used for diagnostics in case of the solver not producing the expected results
    •PackingSolverDetails
    -->Detailed logs of the container optimization algorithm
    Rob van Haaster

    MavenWire Europe
    www.MavenWire.com

    Comment


    • #3
      Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

      Hi Rob,

      Thanks for the tip! I ran the order again with these logs but can't seem to make any sense out of it.

      Ian

      Comment


      • #4
        Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

        Hi everyone,

        I am posting the ERU planning logs with

        •PackingSolver
        •PackingSolverData
        •PackingSolverDetails

        for anyone who is interested and is able to help!

        Thanks!
        Ian
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

          Ian,

          My first thought is to test to see if the equipment reference limitations would apply if you tested the same scenario in domain_1. I would first like to know if that works.

          Thomas

          Comment


          • #6
            Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

            Originally posted by tmoore_egi View Post
            Ian,

            My first thought is to test to see if the equipment reference limitations would apply if you tested the same scenario in domain_1. I would first like to know if that works.

            Thomas
            Hi Thomas,

            Thanks for the reply. I have tested it and it also fails for doman_1.

            Comment


            • #7
              Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

              Ian,

              I tested your scenario in 5.5 CU1 and it didnt work either. Have you opened an SR for this issue? If not I would provide Oracle support with the data/config and have them run it on there box to see if its a configuration issue or potential bug.

              Sorry I couldnt be of more help. I'll run a couple more things in the meantime and let you know if I see any other changes that might help.

              Thanks,
              Thomas

              Comment


              • #8
                Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

                Hi Thomas,

                Thanks for testing! For a moment there I thought I was the only one having this issue! I have reported this to Metalink but they are still working on it ...

                Will let you know if I get any result from them.

                Thanks for all the help!

                Anyone else with this issue and can confirm that it works or does not work on their environment?

                Ian

                Comment


                • #9
                  Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

                  Hi Ian,

                  Could you please let me know whether this issue is resolved by Oracle.Even we have similar issues with ERUs and are running 5.5 CU3.
                  Last edited by Srivathsana; July 15, 2008, 12:58. Reason: Format
                  Warm Regards,
                  Srivathsana

                  Comment


                  • #10
                    Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

                    Originally posted by Srivathsana View Post
                    Hi Ian,

                    Could you please let me know whether this issue is resolved by Oracle.Even we have similar issues with ERUs and are running 5.5 CU3.
                    Hi Srivathsana,

                    Yes according to Oracle the issue is supposed to be resolved only in CU4 RU2. However, I have not been able to validate this because I am still on CU3 RU6

                    Ian

                    Comment


                    • #11
                      Re: Wrong Results With Equipment Reference Units (again!) - 5.5 CU3 RU4

                      Hi Ian,

                      Thank you so much.
                      Warm Regards,
                      Srivathsana

                      Comment

                      Working...
                      X