Announcement

Collapse
No announcement yet.

We've just launched the new site design. Give me some feedback!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • We've just launched the new site design. Give me some feedback!

    I would love to get your feedback on the new site design. Please leave comments below and fill out the poll.

    Thanks!
    --Chris
    36
    As Tony the Tiger would say, It's GGGGRRREEEEEEAT!
    94.44%
    34
    Worst. Design. Ever.
    5.56%
    2
    Wait - what site design? It changed?
    0.00%
    0

    The poll is expired.

    Chris Plough
    twitter.com/chrisplough
    MavenWire

  • #2
    Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

    Thanks for your tireless and continuing support for the OTM Community.
    Site works on iPad too!
    Lourens

    Comment


    • #3
      Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

      Glad to hear that it also works with the iPad -- didn't have time to test it out before going live

      --Chris
      Chris Plough
      twitter.com/chrisplough
      MavenWire

      Comment


      • #4
        Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

        Looks great Chris. Good work!

        -Shaun

        Comment


        • #5
          Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

          Nice improvement.

          Oliver

          Comment


          • #6
            Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

            Hi Chris,

            Since the upgrade it seems like the search feature is not returning nearly as many results or any results for some search terms that I believe worked previously. For example searching for XML, DB.XML returns no matches but searching for python returns many matches including this one

            http://www.otmfaq.com/forums/f24/db-xml-error-1841/

            which I would think should have been returned by either or both of my previous search terms.

            Has anyone else noticed this issue?

            Thanks,
            Alan

            Comment


            • #7
              Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

              Alan,

              It looks like this is actually related to the architecture upgrade that happened a few weeks ago. Searching depends on the FULLTEXT feature of MySQL, which has a minimum character length. By default it seems to be 4 characters. I need to figure out how to override this in Amazon's RDS service and then rebuild the DB search indexes.

              To be sure, I just re-built all of the software search indexes (not the DB level) and a search for "xml" doesn't seem to return any entries.

              I don't yet have a timeframe on resolving this.

              --Chris
              Chris Plough
              twitter.com/chrisplough
              MavenWire

              Comment


              • #8
                Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

                Very nice Chris. Good job.

                -Chris

                Comment


                • #9
                  Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

                  Alan,

                  Okay - this is now fixed. Give it your worst

                  http://www.otmfaq.com/forums/f2/solv...searches-4507/

                  --Chris
                  Chris Plough
                  twitter.com/chrisplough
                  MavenWire

                  Comment


                  • #10
                    Re: We've just launched the new site design. Give me some feedback!

                    Chris,

                    Good deal, it's working great!

                    Thanks,
                    Alan

                    Comment

                    Working...
                    X